MokkelBoulevard.nl

Actie
Kate Upton Mokkel van de Week

VIDEO: Mokkel van de Week – Kate Upton

We zijn nog geen man tegengekomen die dit blonde Mokkel zou overslaan!

Antwoord
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 december 2012, 21:20
tjaka tjaka is nu online
Star MB Member
Walk of fame
 
Geregistreerd: 26 februari 2007
Berichten: 6.536
Bedankt: 3.665
Is 38.781 keer bedankt in 6.374 posts
Windows 8
Hoi
IK hoop dat dit mag , maar even een vraagje :
Wie draait er al op Windows 8 ?
En wat is jou ervaring ermee ...!
Ik wil het wel aanschaven maar twijfel ernorm ..
Ik hoor graag de reacties !
Met citaat antwoorden
De volgende 2 users hebben bedankt:
blancase69 (30 juli 2017), Moffmync (10 april 2017)
  #2  
Oud 26 december 2012, 18:13
Typecast's schermafbeelding
Typecast Typecast is offline
Senior MB Member
Draagt een steentje bij
 
Geregistreerd: 27 februari 2007
Berichten: 751
Bedankt: 694
Is 1.141 keer bedankt in 448 posts
He Tjaka,

Ik heb een tijdje Windows 8 gedraaid maar ben zelf weer terug gegaan naar Windows 7.
Het is allemaal wel lekker vlot en draait (bij mij tenminste) super stabiel.
Alleen persoonlijk kon ik gewoon niet wennen aan de nieuwe tegels interface.
Het is gewoon een uit de klauwen gewassen fullscreen startknop met daarin applicaties die eigenlijk bedoeld zijn voor tablets.

Je kan ook gewoon normale applicaties starten uiteraard alleen ik vind het niet handig. Het oude vertrouwde startmenu voelt voor mij gewoon beter aan.
Met citaat antwoorden
  #3  
Oud 26 december 2012, 20:39
tjaka tjaka is nu online
Star MB Member
Walk of fame
 
Geregistreerd: 26 februari 2007
Berichten: 6.536
Bedankt: 3.665
Is 38.781 keer bedankt in 6.374 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Typecast Bekijk bericht
He Tjaka,

Ik heb een tijdje Windows 8 gedraaid maar ben zelf weer terug gegaan naar Windows 7.
Het is allemaal wel lekker vlot en draait (bij mij tenminste) super stabiel.
Alleen persoonlijk kon ik gewoon niet wennen aan de nieuwe tegels interface.
Het is gewoon een uit de klauwen gewassen fullscreen startknop met daarin applicaties die eigenlijk bedoeld zijn voor tablets.

Je kan ook gewoon normale applicaties starten uiteraard alleen ik vind het niet handig. Het oude vertrouwde startmenu voelt voor mij gewoon beter aan.
He dank je
Ik heb dit idd meer gehoord ..
Plus ook dat er weinig hardware geschikt is voor windows 8 dus ik pas er voorlopig voor ...ze zijn er te snel mee op de markt gekomen !
Maargoed ik kijk wel in de toekomst hoe het gaat , ik heb nu alles op windows 7 draaien en dat bevalt mijn goed , dus ik hou het hierop !
Met citaat antwoorden
De volgende 4 users hebben bedankt:
BennyVak ( 1 mei 2017), Charlesteess (20 april 2017), Einarbax (27 april 2017), JeremyRarry ( 4 april 2017)
  #4  
Oud 27 december 2012, 16:39
Hooters's schermafbeelding
Hooters Hooters is offline
Star MB Member
Way to go
 
Geregistreerd: 26 februari 2007
Berichten: 2.740
Bedankt: 1.592
Is 6.425 keer bedankt in 2.745 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Typecast Bekijk bericht
.........

Je kan ook gewoon normale applicaties starten uiteraard alleen ik vind het niet handig. Het oude vertrouwde startmenu voelt voor mij gewoon beter aan.

Mocht je nog van plan zijn om Windows 8 er weer op te zetten en wil je tevens het oude start menu, zie onderstaande link...

http://www.neowin.net/news/windows-8...sic-start-menu
Met citaat antwoorden
  #5  
Oud 27 december 2012, 18:49
Typecast's schermafbeelding
Typecast Typecast is offline
Senior MB Member
Draagt een steentje bij
 
Geregistreerd: 27 februari 2007
Berichten: 751
Bedankt: 694
Is 1.141 keer bedankt in 448 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hooters Bekijk bericht
Mocht je nog van plan zijn om Windows 8 er weer op te zetten en wil je tevens het oude start menu, zie onderstaande link...

http://www.neowin.net/news/windows-8...sic-start-menu
Ik meen ergens gelezen te hebben dat Microsoft deze tweak sinds de release gepatched heeft en dat je dit nu alleen door thirdparty software of shells kan doen.
Jou linkje verwijst nog steeds naar de preview versie van W8.

Edit:
Even gegoogled, het is inderdaad alleen nog mogelijk door thirdparty software.

Laatst gewijzigd door Typecast : 27 december 2012 om 18:55.
Met citaat antwoorden
De volgende user heeft bedankt:
GrimNop ( 3 mei 2017)
  #6  
Oud 28 december 2012, 14:37
Hooters's schermafbeelding
Hooters Hooters is offline
Star MB Member
Way to go
 
Geregistreerd: 26 februari 2007
Berichten: 2.740
Bedankt: 1.592
Is 6.425 keer bedankt in 2.745 posts
Ja klopt... was een beetje te voorbarig met posten.

Een kennis van mij draaide toen een beta versie en daar werkte het nog wel op,
sinds de release van de officiële versie is hij weer terug gegaan naar W7.

Volgens zijn zeggen is W8 een beetje te veel beziig met phoning home.
Met citaat antwoorden
De volgende 2 users hebben bedankt:
abugexio ( 9 april 2017), Willracy (29 maart 2017)
  #7  
Oud 28 december 2012, 17:55
Marlene Fan's schermafbeelding
Marlene Fan Marlene Fan is offline
Senior MB Member
Bekend gezicht
 
Geregistreerd: 11 januari 2011
Berichten: 184
Bedankt: 1.274
Is 293 keer bedankt in 89 posts
Als je een goed werkende computer hebt met Windows 7 zou ik het zo laten.
Die lelijke tegels vind ik persoonlijk maar niets.
Wil je toch Windows 8 met het startmenu terug dan kun je ondertussen kiezen uit verschillende gratische en betalende oplossingen.

Vele zijn nog in het Engels, maar daar wordt aan gewerkt.
Anderen zijn ook al in het Nederlands om te zetten.

Hier een paar keuzes.
IObit StartMenu 8 v3.0 Beta (Engels, gratis)
http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php

Pokki Start Menu v1.0 (Engels, gratis)
https://www.pokki.com/windows-8-start-menu

Power8 v1.4.0.555 (Nederlands, gratis)
https://code.google.com/p/power8/

Stardock Start8 v1.0.3 (Engels,$4.99)
http://www.stardock.com/products/start8/

TotalIdea 8StartButton v1.0.9 (Voorlopig Engels, gratis en betalend €9)
https://www.totalidea.com/8startbutton/index.php
Met citaat antwoorden
  #8  
Oud 28 december 2012, 22:14
Typecast's schermafbeelding
Typecast Typecast is offline
Senior MB Member
Draagt een steentje bij
 
Geregistreerd: 27 februari 2007
Berichten: 751
Bedankt: 694
Is 1.141 keer bedankt in 448 posts
Ik vind zelf vervelend dat heel veel er dubbel op zit.
Zo zijn er 2 configuratie schermen, en om gebruikers in te stellen moet je bij de oude zijn voor meer controle over lokale accounts terwijl online accounts weer beter via metro gaat.
Internet Explorer zit er ook 2 keer op, en als je dan iemand wilt helpen dan zal je vaak eerst uit moeten leggen dat die er 2x op staat, en dat dan die verstopte desktop versie nodig is.

Mijn verdere irritaties:
Alle afsluit, scherm wissel, instellingen knopjes, etc. zitten in hoekjes verstopt en worden alleen zichtbaar als je muis ook in dat hoekje zit.

Bestanden die je opent via de desktop worden ook standaard toch in de metro apps geopend.

Om de standaard spelletjes te kunnen spelen moet je een Microsoft account hebben, anders kan je geen patience, mijnenveger, of mahjong krijgen terwijl dit altijd vanaf de cd/dvd geïnstalleerd kon worden als het er niet bij zat in het verleden.

En ook een mooie:
je Outlook.com mail kan je uitlezen via de metro applicatie "mail", maar alle andere mail accounts die niet van Microsoft zijn open je via outlook.
Met citaat antwoorden
De volgende user heeft bedankt:
WalterSamgu (17 maart 2017)
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:35.



Design by Vjacheslav Trushkin.
Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.