MokkelBoulevard.nl

Actie
Jessica Simpson boobies

Jessica Simpson is opper-MILF

Vuurrode lippen en een gigantisch decolleté!

Antwoord
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 maart 2007, 05:32
Cap Calway's schermafbeelding
Cap Calway Cap Calway is offline
Star MB Member
Way to go
 
Geregistreerd: 27 februari 2007
Locatie: studio@themusicbunker
Berichten: 2.376
Bedankt: 5.039
Is 11.670 keer bedankt in 2.057 posts
Help!!!!!!!!!!!!
Ola iedereen, ik word gekko hierzo !!
Op dit moment gebruik ik bij het plaatsen van mijn pics Allyoucanupload.com, wat op zich prettig werkt ivm de keuzes die ik kan maken met de sizes. Alleen nu merk ik dat het een niet steady host is want het is een aan en uit jokerhost. Mijn pics zijn er dan weer wel en dan weer niet (om het uur of zo). Das niet mooi off course want dat doet pijn. Zeker als je zo mooi mogelijk capwerk wilt aanbieden. Ik zal jullie de rest besparen bij deze.
Als ik een 640 x 480 foto gebruik om te plaatsen (hotlink) wil ik bv daaronder een 320 x 240 plaatsen zodat er 2 thumbs precies mooi ondervallen zonder een stuk teveel aan de zijkant......blablablabla..

Wie oh welke gastvrije techneut/mokkelaar/ervaren picsplaatser kan mij een beetje opweg helpen met een goede host die in mijn straatje valt ?
Ik heb veel lopen zoeken (misschien niet goed genoeg denken jullie nu), maar ik heb het t.r.ngdruk met de caps. Is alleen maar goed voor de ontwikkelingen van Mokkelboulevard

Ik hoop dat iemand wil reageren ...

Met vriendelijke caps

Cap C

Laatst gewijzigd door Cap Calway : 20 maart 2007 om 05:34.
Met citaat antwoorden
De volgende user heeft bedankt:
equzofexasomo (30 maart 2017)
  #2  
Oud 20 maart 2007, 10:04
Mokkeltime Mokkeltime is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 maart 2007
Berichten: 1.769
Bedankt: 6.248
Is 3.132 keer bedankt in 1.178 posts
check even het andere topic, http://www.mokkelboulevard.nl/tech-t...-ik-fotos.html
Met citaat antwoorden
De volgende 7 users hebben bedankt:
bojaxudofog (30 januari 2017), jewellqq69 (12 maart 2017), joyhm18 (10 april 2017), obigemo (24 maart 2017), Patriotjon ( 4 maart 2017), rentdresfjl (25 maart 2017), rheare2 (10 april 2017)
  #3  
Oud 1 december 2007, 21:22
Cap Calway's schermafbeelding
Cap Calway Cap Calway is offline
Star MB Member
Way to go
 
Geregistreerd: 27 februari 2007
Locatie: studio@themusicbunker
Berichten: 2.376
Bedankt: 5.039
Is 11.670 keer bedankt in 2.057 posts


Heeft iemand dit gezeik ook met Tinypic ?

''Image Magick failed...invalid format''....

Hij geeft steeds aan dat ik geen jpeg pics gebruik terwijl ik dat wel doe.
Na 4 x geprobeerd te hebben lukt het enigszins wel...maar is wel frustrerend en tijdrovend.
Met citaat antwoorden
De volgende 2 users hebben bedankt:
omjacizififiq (29 maart 2017), uhgedhe (28 januari 2017)
  #4  
Oud 2 december 2007, 12:22
TheGameMen's schermafbeelding
TheGameMen TheGameMen is offline
Senior Member
Goede bekende
 
Geregistreerd: 26 februari 2007
Locatie: 127.0.0.1
Berichten: 288
Bedankt: 120
Is 252 keer bedankt in 105 posts
Welke Webbrowser gebruik je ?
Met citaat antwoorden
De volgende 3 users hebben bedankt:
Maxipevom ( 2 mei 2017), Richarddavy (12 maart 2017), ucirabisuyi (12 maart 2017)
  #5  
Oud 2 december 2007, 12:38
Cap Calway's schermafbeelding
Cap Calway Cap Calway is offline
Star MB Member
Way to go
 
Geregistreerd: 27 februari 2007
Locatie: studio@themusicbunker
Berichten: 2.376
Bedankt: 5.039
Is 11.670 keer bedankt in 2.057 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGameMen Bekijk bericht
Welke Webbrowser gebruik je ?

IE6 en/of Firefox.

Zou het daar mee te maken kunnen hebben dan ?
Ik bedoel, het gaat sinds maart hardstikke goed met uploaden, nooit gezeur ermee.
Ik zal eens kijken of het vandaag beter zal gaan.
Met citaat antwoorden
De volgende user heeft bedankt:
lapedLam (10 mei 2017)
  #6  
Oud 2 december 2007, 13:36
Oeds
 
Berichten: n/a
Ik heb net een jpeg plaatje zonder problemen kunnen uploaden, ook jpg is geen probleem.
Met citaat antwoorden
De volgende 3 users hebben bedankt:
DennisCron (15 april 2017), irexhezr (31 januari 2017), steklodelgfk (23 februari 2017)
  #7  
Oud 3 december 2007, 18:49
Cap Calway's schermafbeelding
Cap Calway Cap Calway is offline
Star MB Member
Way to go
 
Geregistreerd: 27 februari 2007
Locatie: studio@themusicbunker
Berichten: 2.376
Bedankt: 5.039
Is 11.670 keer bedankt in 2.057 posts
Toch wel heel erg toevallig dat Tinypic sinds vandaag aangepast is...., misschien was dat wel een beetje het probleem of zo.

Met citaat antwoorden
De volgende 2 users hebben bedankt:
DennisCron (15 april 2017), odugefehoq (25 maart 2017)
  #8  
Oud 2 januari 2008, 17:32
Guus Limit's schermafbeelding
Guus Limit Guus Limit is offline
Star MB Member
Draagt vele mokkels bij
 
Geregistreerd: 1 maart 2007
Locatie: Home
Berichten: 7.307
Bedankt: 14.322
Is 13.840 keer bedankt in 5.461 posts
Ik weet niet waar ik het anders moest posten dus doe ik het maar hier.
een vraagje:
is het bij jullie ook zo dat bij pichost.ru je niet via de rechtermuisknop de foto kunt opslaan?

Laatst gewijzigd door Guus Limit : 24 mei 2008 om 19:30.
Met citaat antwoorden
De volgende 2 users hebben bedankt:
adefaimupl ( 5 februari 2017), anidugina (13 april 2017)
  #9  
Oud 2 januari 2008, 18:09
Oeds
 
Berichten: n/a
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guus Limit Bekijk bericht
Ik weet niet waar ik haet anders moest posten dus doe ik het maar hier.

een vraagje:
is het bij jullie ook zo dat bij pichost.ru je niet via de rechtermuisknop de foto kunt opslaan?

dat had ik namelijk bij de post van nocolors in de topic 'Mandy Moore' (zie queote)

In FireFox krijg ik helemaal geen plaatje (krijg "no hotlink"), in IE krijg ik wel plaatje maar wil opslaan idd niet maar in Opera wil het wel.
Met citaat antwoorden
De volgende 2 users hebben bedankt:
ietuqix (25 januari 2017), ShayneLow (10 maart 2017)
  #10  
Oud 3 januari 2008, 13:52
Guus Limit's schermafbeelding
Guus Limit Guus Limit is offline
Star MB Member
Draagt vele mokkels bij
 
Geregistreerd: 1 maart 2007
Locatie: Home
Berichten: 7.307
Bedankt: 14.322
Is 13.840 keer bedankt in 5.461 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oeds Bekijk bericht
In FireFox krijg ik helemaal geen plaatje (krijg "no hotlink"), in IE krijg ik wel plaatje maar wil opslaan idd niet maar in Opera wil het wel.
Dankje Oeds dan weet ik tenminste dat het niet aan mij ligt.

Zelf gebruik ik Maxthon (een schil om IE) en daarbij is het wel mogelijk maar alleen door een soort plugin, via 'ctrl'+linker muisknop en dan slaat die het op in een map.

Laatst gewijzigd door Guus Limit : 24 mei 2008 om 19:29.
Met citaat antwoorden
De volgende user heeft bedankt:
Maxipevom ( 2 mei 2017)
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:34.



Design by Vjacheslav Trushkin.
Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.